sobota, 29. oktober 2011

Fall of the Republic, Padec Republike: Predsedovanje Barack Obame – Napovednik


Fall of the Republic, Padec republike prikazuje, kako tuji korporativni karteli vodijo gospodarstvo ZDA v propad. Svetovni voditelji napovedujejo, da je čas za svetovno vlado blizu in da bodo ameriški dolar kmalu zamenjali z mesta svetovne rezervne valute.
Predsednik Obama je kršil določilo 1/9 ameriške ustave, ko je predsedoval Varnostnemu Svetu OZN in s tem postal prvi ameriški predsednik, ki je hkrati predsedova mednarodnemu telesu.
Tehnokratska diktatura je v končni fazi priprav medtem, ko se človekove pravice zamanjšujejo povsod po svetu. Povsod se spušča zelezna zavesa visoko-tehnološke diktature.
Mednarodni režim voden s strani neizvoljene korporativne elite uvaja planetarni davčni sistem na osnovi izpustov CO2, ki bo obvladoval vse človeske aktivnosti in vzpostavil sistem neofevdalnega suženjstva.
Postavljalci imidža so Obamo svetu predstavili kot odrešitelja. V resnici je trojanski konj, ki mora množice pomiriti ravno dovolj dolgo, da globalisti dokončajo svoj načrt.
Ta film predstavlja zgradbo novega svetovnega reda in kaj imajo globalisti v rokavu za ves svet. Bolj pomembno, sporoca nam, kako lahko “mi ljudje” ponovno vzamemo stvari v svoje roke, obrnemo tok dogodkov iz kriminalnega nazaj v pravičnega in spravimo tirane pred roko pravice.
Film Alexa Jonesa

Ni komentarjev:

Objavite komentar

KOMENTIRAJ tukaj