sreda, 7. marec 2012

Zakaj bom na družinskem referendumu glasoval proti.

Posilstvo je zagotovo eno najbolj zavrženih dejanj nad človekom. Do tega akta pride takrat, ko si denimo osebek, ki sam sebe naziva moški, nasilno privošči spolni užitek z žensko, ki je telesno  šibkejša od njega. 
Drug primer posilstva izvrši osebek, ki je istospolno usmerjen in ima moške genitalije nad moškim, ki je telesno podrejen homoseksualcu. Do takih primerov praviloma prihaja v zaporih in otroških zavetiščih. 
Izrazit tak primer so bila taborišča v Stalinovi Sovjetski zvezi in Titov Goli Otok. Posiljevalci so bili na eni strani pazniki, na drugi strani pa zaprti kriminalci, ki so se izživljali nad, praviloma, političnimi zaporniki. 

Najnovejši primer posilstva si hočejo privoščiti slovenski homoseksualni politiki in njihovi politični prostituti. V ta namen so v Državnem Zboru RS sprejeli tim. "družinski zakonik" Da bi bistvo tega zakona prikrili so mu dodali še nekaj, kot pravijo poznavalci tega področja, koristnih členov. V teku parlamentarne procedure je bilo homoseksualcem jasno predočeno, da se bodo morali soočiti z referundumom, razen, če iz zakonika umaknejo sporne člene. Umik spornih členov za homoseksualce pomeni, da je tak zakonik za njih nič vreden. Ostali so vkopani v svojih jarkih. 

Na vso srečo se je v naši državi našla skupina pogumnih ljudi, ki so uspeli stvari pripeljati do referenduma. Homoseksualci in njihovi politični prostituti zdaj nabijajo s vsemi topovi proti pobudnikom referenduma in proti nasprotnikom tim "družinskega zakonika" 

Prepričan sem da bomo državljani RS na referendumu zavrnili množično posilstvo homoseksualcev nad nami, normalnimi državljan RS. 

Sam se bom referenduma udeležil in glasoval proti. Kot pokončen človek namreč ne dovolim, da bi me ljudje z nenaravnimi nagnjenji posiljevali. Mene in moje otroke.
Članek je prispeval anonimni član traktor foruma  net s katerim pa se tudi sam popolnoma strinjam.




Ni komentarjev:

Objavite komentar

KOMENTIRAJ tukaj