torek, 29. november 2011

Udar Bankirjev: Goldman Sachs Prevzema Evropo


Finančni teroristi, ki so povzročilo kolaps, sedaj pozirajo kot rešitelji EU dolžniške krize
Kot so na InfoWars.com že vseskozi opozarjali, taisti finančni teroristi odgovorni za ekonomski kolaps, sedaj izkoriščajo krizo in pozirajo kot odrešitelji in nadzirajo državni udar po bankirsko – z Goldman Sachs pomagači, so sedaj v nadzoru obeh, tako Italije in Evropske Centralne Banke.
Cilj udara je izkoristiti evro dolžniško krizo kot vozilo skozi katero se bo ustvarilo Evropsko Zvezno Super Državo, ki bo prenesla preostali nadzor nad nacionalnimi zadevami v Bruselj. Globalisti so že začeli z procesi in ročno izbrali dva neizvoljena pomagača, ki sta zamenjala demokratično izvoljene premiere v Grčiji in Italiji.
Silvio Berlusconi je polkovnik Gaddafi Evrope. Kljub odvratnemu osebnostnemu značaju se je Berlusconi izkazal za oviro pri udaru bankirjev in bil naglo odstranjen, ne po volji ljudi, ampak kotTime Stephen Faris pojasni, po volji insajderjev ki nadzorujejo trge.
»Prejšnji ponedeljek so se investitorji kolektivno odločili, da mu ni več možno zaupati na čelu evroobmočja tretje največje ekonomije in stroške zadolževanja dvignili na krizno raven. Ob koncu tedna ni Berlusconi samo zaključil, ampak tudi ideja o glasovanju za njegovo zamenjavo. Trgi so spregovorili ni jim všeč ideja, da bi vprašali volivce. ‘Država potrebuje reforme, ne volitve,« je povedal Herman Van Rompuy, predsednik Evropskega Sveta na obisku v Rimu.’«
Berlusconijeva zamenjava je odličen pomagač globalistov, nekdanji EU komisar Mario Monti, mednarodni svetovalec pri Goldman Sachs, Evropski predsednik Rockefellerjeve Trilateralne komisije in vodilni član Skupine Bilderberg. Monti je varna odločitev za naslednji korak udara bankirjev, ko bo evro kriza ugrabljena za koncertiranje še več moči v roke taistih ljudi, ki so jo povzročili že v začetku.
»To je tolpa kriminalcev, ki nam je prinesla finančno katastrofo. Kot bi naročili požigalcu naj ugasne požar,«komentira Alessandro Sallusti, urednik milanskega časopisa Il Giornale v lasti Berlusconijeve družine.
Podobno, ko si je grški premier George Papandreou drznil predlagati naj Grki na referendumu odločajo o »varčevalnih ukrepih«, je bil ta v nekaj dnevih odstranjen in zamenjan z Luckasom Papademos, nekdanji podpredsednik ECB, občasni profesor na Harvardu in višji ekonomist v Bostonskemu FED (Zvezne Rezerve).
Papademos in Monti sta bila nameščena kot neizvoljena voditelja iz razloga, ker »ne bosta odgovarjala javnosti«, opomni Faris in ponovno ilustrira fundamentalno diktatorstvo in nedemokratičnost celotne Evropske Unije.
Juriš na pogubno retoriko o kolapsu evro območja je lahko še na zvijača za koncentracijo moči v roke EU, da bi ustvarili še bolj centralizirano Evropsko ekonomsko vlado, ki bo diktirala odločitve vsem državam članicam.
In glej, Evropska Centralna Banka se zdaj hvalijo kot rešitelj evrocone, s posojili Italiji, Franciji in Španiji.
In kdo je bil nastavljen za predsednika Evropske Centralne Banke kot »rešitelj Evrope«? Nihče drug kot Mario Draghi – nekdanji podpredsednik Goldman Sachs International. Mar zaznavate trend?
Seveda bodo v teh posojilih kavlji, klavzule in pogoji, ki bodo dosegli prav to kar so EvroKrati želeli doseči že od samega začetka, bolj zbližano »politično unijo«, kot je povedala nemška kanclerka Angela Merkel, ali z drugimi besedami, zvezno superdržavo, ki bo odstranila drobovje nekdaj suverenih in neodvisnih Evropskih narodov in jih predala v Bruselj.
Celotna EU dolžniška kriza ni nič drugega kot očitni bančni državni udar, osnovan pooblastiti taiste finančne teroriste, ki so povzročili začetni propad v letu 2008 z nenadnim umikom ogromnih količin kreditov s trga.
Prevaranti ki so izstrelili mehurček že na začetku, zdaj sami sebe postavljajo v vloge junakov, ki naj bi rešili svet pred svetovno depresijo – za ceno Evropskih nacionalnih držav, ki bodo predale nadzor nad svojim gospodarstvom, neizvoljenim EU diktatorjem, kot je Herman Van Rompuy in Jose Manuel Barroso.

VEČ

Ni komentarjev:

Objavite komentar

KOMENTIRAJ tukaj