torek, 29. november 2011

Udar Bankirjev: Goldman Sachs Prevzema Evropo


Finančni teroristi, ki so povzročilo kolaps, sedaj pozirajo kot rešitelji EU dolžniške krize
Kot so na InfoWars.com že vseskozi opozarjali, taisti finančni teroristi odgovorni za ekonomski kolaps, sedaj izkoriščajo krizo in pozirajo kot odrešitelji in nadzirajo državni udar po bankirsko – z Goldman Sachs pomagači, so sedaj v nadzoru obeh, tako Italije in Evropske Centralne Banke.
Cilj udara je izkoristiti evro dolžniško krizo kot vozilo skozi katero se bo ustvarilo Evropsko Zvezno Super Državo, ki bo prenesla preostali nadzor nad nacionalnimi zadevami v Bruselj. Globalisti so že začeli z procesi in ročno izbrali dva neizvoljena pomagača, ki sta zamenjala demokratično izvoljene premiere v Grčiji in Italiji.
Silvio Berlusconi je polkovnik Gaddafi Evrope. Kljub odvratnemu osebnostnemu značaju se je Berlusconi izkazal za oviro pri udaru bankirjev in bil naglo odstranjen, ne po volji ljudi, ampak kotTime Stephen Faris pojasni, po volji insajderjev ki nadzorujejo trge.
»Prejšnji ponedeljek so se investitorji kolektivno odločili, da mu ni več možno zaupati na čelu evroobmočja tretje največje ekonomije in stroške zadolževanja dvignili na krizno raven. Ob koncu tedna ni Berlusconi samo zaključil, ampak tudi ideja o glasovanju za njegovo zamenjavo. Trgi so spregovorili ni jim všeč ideja, da bi vprašali volivce. ‘Država potrebuje reforme, ne volitve,« je povedal Herman Van Rompuy, predsednik Evropskega Sveta na obisku v Rimu.’«
Berlusconijeva zamenjava je odličen pomagač globalistov, nekdanji EU komisar Mario Monti, mednarodni svetovalec pri Goldman Sachs, Evropski predsednik Rockefellerjeve Trilateralne komisije in vodilni član Skupine Bilderberg. Monti je varna odločitev za naslednji korak udara bankirjev, ko bo evro kriza ugrabljena za koncertiranje še več moči v roke taistih ljudi, ki so jo povzročili že v začetku.
»To je tolpa kriminalcev, ki nam je prinesla finančno katastrofo. Kot bi naročili požigalcu naj ugasne požar,«komentira Alessandro Sallusti, urednik milanskega časopisa Il Giornale v lasti Berlusconijeve družine.
Podobno, ko si je grški premier George Papandreou drznil predlagati naj Grki na referendumu odločajo o »varčevalnih ukrepih«, je bil ta v nekaj dnevih odstranjen in zamenjan z Luckasom Papademos, nekdanji podpredsednik ECB, občasni profesor na Harvardu in višji ekonomist v Bostonskemu FED (Zvezne Rezerve).
Papademos in Monti sta bila nameščena kot neizvoljena voditelja iz razloga, ker »ne bosta odgovarjala javnosti«, opomni Faris in ponovno ilustrira fundamentalno diktatorstvo in nedemokratičnost celotne Evropske Unije.
Juriš na pogubno retoriko o kolapsu evro območja je lahko še na zvijača za koncentracijo moči v roke EU, da bi ustvarili še bolj centralizirano Evropsko ekonomsko vlado, ki bo diktirala odločitve vsem državam članicam.
In glej, Evropska Centralna Banka se zdaj hvalijo kot rešitelj evrocone, s posojili Italiji, Franciji in Španiji.
In kdo je bil nastavljen za predsednika Evropske Centralne Banke kot »rešitelj Evrope«? Nihče drug kot Mario Draghi – nekdanji podpredsednik Goldman Sachs International. Mar zaznavate trend?
Seveda bodo v teh posojilih kavlji, klavzule in pogoji, ki bodo dosegli prav to kar so EvroKrati želeli doseči že od samega začetka, bolj zbližano »politično unijo«, kot je povedala nemška kanclerka Angela Merkel, ali z drugimi besedami, zvezno superdržavo, ki bo odstranila drobovje nekdaj suverenih in neodvisnih Evropskih narodov in jih predala v Bruselj.
Celotna EU dolžniška kriza ni nič drugega kot očitni bančni državni udar, osnovan pooblastiti taiste finančne teroriste, ki so povzročili začetni propad v letu 2008 z nenadnim umikom ogromnih količin kreditov s trga.
Prevaranti ki so izstrelili mehurček že na začetku, zdaj sami sebe postavljajo v vloge junakov, ki naj bi rešili svet pred svetovno depresijo – za ceno Evropskih nacionalnih držav, ki bodo predale nadzor nad svojim gospodarstvom, neizvoljenim EU diktatorjem, kot je Herman Van Rompuy in Jose Manuel Barroso.

VEČ

sreda, 2. november 2011

EU Pogodba dolga ESM: Evropski mehanizem stabilnosti – ustavi jo zdaj!



Pozivamo vse da se odzovete in protestirate. Spodaj je seznam naslovov vladnih predstavnikov in poslancev EU parlamenta.
EU načrtuje novo pogodbo imenovano evropski mehanizem stabilnosti  ali ESM.
Pogodba dolga.
Vsi člani parlamenta imajo dostop do zakonskega osnutka. Pooblaščen osnovni kapital bo 700.000.000.000 €.
Vprašanje. Zakaj sedemsto milijard, od kje ta številka, od koga in na kakšnih osnovah je bila izračunana?
ESM člani se s tem nepreklicno in brezpogojno zavežejo, da bodo plačali na zahtevo, kakršenkoli znesek v roku sedmih dni po prejemu zahteve. Vprašanje.
Nič takšnega to je jasno, če ESM potrebuje denar, imamo sedem dni časa da plačamo. Ob upoštevanju normalnih bančnih procesov, to pomeni da imamo štiri dni za pisanje čeka.
A kaj pomeni nepreklicno in brezpogojno? Kaj če dobimo nov parlament, tak ki ne želi prenesti denarja ESM-u? Moramo vseeno plačati?
Svet guvernerjev se lahko odloči za spremembe odobrenega kapitala in  ustrezno spremeni člen osem.
Vprašanje. Oprostite, sedemsto milijard je samo začetek?
ESM se lahko založi z sredstvi toliko, kolikor želi? Kadarkoli želi? In od nas se bo zahtevalo pod členom 9. da nepreklicno in brezpogojno izplačamo?
ESM bo imela polno pravno zmožnost da sproži sodne postopke. ESM, njena lastnina in finančna sredstva bodo imela imuniteto pred vsemi sodnimi postopki.
Vprašanje. Torej ESM program lahko toži nas, vendar se mi ne moremo pritožiti na sodišče?
Nepremičnine, finančna sredstva in premoženje ESM-a, bodo imuna pred preiskavo zasegi, zaplembami, razlastitvami ali katerokoli drugo obliko zasega, jemanja ali prodajo upnikove nepremičnine s strani sodnih ali zakonodajnih ukrepov.
Vprašanje. Imuni pred sodnim postopkom to je pokrito v prejšnji točki, vendar to pomeni da ne naša vlada, ne zakonodaja, niti naši demokratični zakoni ne bodo imeli vpliva na to ESM organizacijo?
To je zelo močna pogodba.
Guvernerji, namestniki guvernerjev, direktorji, namestniki direktorjev, upravni direktor in člani osebja, bodo imuni pred sodnimi postopki v zvezi za dejanja, ki jih opravljajo in uživajo neranljivost z zvezi z njihovimi uradnimi listi in dokumenti.
Vprašanje. Torej so vsi vpleteni v ESM odrešeni, ne bodo bili odgovorni za nič? In ali neranljivost pomeni, da njihovih dokumentov ne moremo uničiti, ali pomeni da nam ne bo dovoljeno videti kaj je bilo napisano? Pogodba uvaja novo medvladno organizacijo, ki smo ji dolžni prenašati neomejene količine premoženja v roku sedmih dni, če ta tako zahteva.
Organizacija, ki lahko toži nas, a je imuna pred vsemi oblikami pregona in čigar upravljavci uživajo enako imuniteto.
Ni neodvisnih ocenjevalcev in nobeden od obstoječih predpisov ne velja?
Vlade ne morejo ukrepati proti njen. Evropski nacionalni proračun v rokah ene same neizvoljene medvladne organizacije?
Je to prihodnost Evrope? Je to nova EU? Evropa brez suverenih demokracij? Je to tisto kar hočete?
Če to NI tisto kar hočete, pišite, pokličite ali pošljite emajl vladnim predstavnikom. Imaš pravico do protesta!

DRZAVNI ZBOR RS
Kontaktne osebe
Služba za odnose z javnostmi
soj@dz-rs.si

Karmen Uglešić, vodja
karmen.uglesic@dz-rs.si
tel.: 01 478 99 51
fax: 01 478 94 05

Doris Kržišnik
doris.krzisnik@dz-rs.si
tel.: 01 478 97 17
fax: 01 478 94 05

Kabinet predsednika Državnega zbora
Helena Stevanović, vodja pisarne
helena.stevanovic@dz-rs.si
tel.: 01 478 94 37
fax: 01 478 98 55

Predstavniki poslanskih skupin za odnose z javnostmi
Poslanska skupina Socialnih demokratov
Janja Bregar
janja.bregar@dz-rs.si
tel.: 01 478 96 32

Tjaša Žgavec Tripković
tjasa.zgavec@dz-rs.si
tel.: 01 478 95 63

Poslanska skupina Slovenske demokratske stranke
Mateja Erčulj
mateja.erculj@dz-rs.si
tel.: 01 478 99 59

Poslanska skupina ZARES – Nova politika
Klavdija Malovrh
klavdija.malovrh@dz-rs.si
tel.: 01 478 98 42

Poslanska skupina Demokratične stranke upokojencev Slovenije
tel.: 01 478 96 61

Poslanska skupina Slovenske nacionalne stranke
mag. Sandra Pahič
sandra.pahic@dz-rs.si
tel.: 01 478 96 72

Poslanska skupina Slovenske ljudske stranke
Lejla Kogej
tel.: 01 478 96 49
Poslanski klub Liberalne demokracije Slovenije
Slavko Gegič
slavko.gegic@dz-rs.si
tel.: 01 478 95 75

Poslanska skupina italijanske in madžarske narodne skupnosti
Petra Jamnik
petra.jamnik@dz-rs.si
tel.: 01 478 96 69

Slovenski poslanci evropskega parlamenta
mag. Tanja FAJON (S&D/SD)
tanja.fajon@europarl.europa.eu
tanja.fajon-office@europarl.europa.eu

dr. Romana JORDAN CIZELJ (ELS/SDS)
romana.jordancizelj@europarl.europa.eu
info@rjordancizelj.si

Jelko KACIN (ALDE/LDS)
jelko.kacin@europarl.europa.eu
jelko.kacin-office@europarl.europa.eu

mag. Mojca KLEVA (S&D/SD)
mojca.kleva@europarl.europa.eu
info@mojcakleva.eu

Alojz PETERLE (ELS/NSi)
alojz.peterle@europarl.europa.eu
alojz.peterle-office@europarl.europa.eu

Ivo VAJGL (ALDE/Zares)
ivo.vajgl@europarl.europa.eu
ivo.vajgl-office@europarl.europa.eu

dr. Milan ZVER (ELS/SDS)
milan.zver@europarl.europa.eu
milan.zver-office@europarl.europa.eu

Oslovski trg, malo za šalo, malo za pouk.





 V mirno, tiho in zadovoljno vas je nekega dne prišel urejen, lepo oblečen tujec. Postavil se je na sredo vasi, in oznanil, da kupuje osle. Za vsakega osla je ponujal 100 EUR.  Vaščani so sicer osle potrebovali, saj so z njihovo pomočjo obdelovali polja, pridelovali hrano in skromno, a dostojno živeli. Kljub temu se je nekaj ljudem zdela cena vabljiva, saj je bilo zanje 100 EUR veliko – in so prodali svoje osle. 
Naslednji dan se je tujec vrnil – in oznanil, da kupuje osle po 150 EUR. In spet se je našlo nekaj ljudi, ki se jim je zdela ta nova cena mamljiva, pa so prodali svoje osle. 
Naslednji dan je dobri tujec  spet prišel, in ponujal za osla 200 EUR. Zgodba je se ponovila še naslednji dan, ko so za 250 EUR prodali svoje osle še zadnji domačini. 
Toda, čez nekaj dni se je dobri tujec spet pojavil – in za osla ponujal 500 EUR! Lahko si mislimo, kakšno razočaranje je bilo pri domačinih – a nihče več ni imel osla, ki bi ga prodal.  

A Zgodbe še ni konec! Naslednji dan se je pojavil v vasi nov tujec, ki je prodajal osle – po 400 EUR!  Prebivalci so takoj spoznali možnost lepega zaslužka. Nakupili bi osle po 400 EUR in jih prodali po 500, ter zaslužili pri vsakem oslu po 100 EUR.   Tega denarja pa nihče ni imel, zato so odhiteli v banko in zaprosili za kredit. 
Tako so spet imeli vsak svojega osla, ki je bil sedaj vreden  do 5 krat več! Vendar kupcev za te dražje osle ni bilo od nikoder, in niso mogli odplačevati kreditov.  Domačemu bankirju je grozil polom. Kmetom je zarubil osle – a je s tem dobil povrnjen le del kreditov, grozil mu je polom. Obrnil se je po pomoč na župana, saj je banka opravljala pomembne posle za občino, bankir pa je bil mestni svetnik. Župan mu je oz občinske blagajne posodil denar, vendar so dolgovi še kar rasli. Župan je zvišal davke, ki jih kmetje niso zmogli plačati… Ob izpraznjenem proračunu se je župan obrnil na prijatelje v sosednjih občinah – in zgrožen ugotovil, da so vsi v enaki situaciji, da se je povsod zgodila ista zgodba! Vsi so začeli s sanacijskimi ukrepi: na vseh področjih so začeli varčevati, zmanjševati izdatke za šole, vrtce, pokojnine, zdravstvo… Ker to ni zadoščalo, je bilo nujno še povečevati davke… Vsi so hiteli obsojati to nemoralno zgodbo  in prevarante, ki so medtem mirno uživali svoje trdo zaslužene počitnice…

So pa pokazali veliko razumevanje za krizo, in iz svoje razkošne vile na Bahamih sporočili županu, da bodo podprli njegovo predvolilno kampanijo!